Rekisteröidy valmentajaksi

Reteaming sertifiointi

Reteaming valmentajan sertifiointia haetaan kotisivuillamme alta löytyvän linkin kautta. Samalla sivulla myös palautetaan sertifioinnin edellytyksenä olevat reteaming -raportit.

Kaikki ohjeet Reteaming valmentajan sertifioinnin hakemiseen löytyvät kyseiseltä sivulta. Tutustuthan huolella sertifioinnin ilmaisiin osioihin ennen rekisteröintimaksun maksamista. Pääset palauttamaan raporttisi, kun olet lukenut ilmaiset osiot.

Rekisteröintimaksun valuuttana on Yhdysvaltain dollari ja maksutavoista hyväksytään PayPal. Maksu näkyy aina omalla tiliotteellasi euromääräisenä.

Muksuoppi ohjaajan serfifiointi

Tällä sivulla voit hakea Muksuoppiohjaajan sertifiointia. Hakeaksesi tätä sertifiointia tutustu ensin hakuohjeisiin ja täytä sen jälkeen alla oleva lomake. Sertifioinnin edellytyksenä on osallistuminen Lyhytterapiainstituutin valtuuttamaan Muksuoppiohjaaja koulutukseen ja ennakkotehtävien hyväksytysti suorittaminen.

 

Hakuohjeet

Muksuoppiohjaajan rekisteröinnin hinta

Muksuoppiohjaaja 50 €

Liitä hakulomakkeen mukaan raporttisi tai muut kyseiseen valtuutukseen tarvittavat dokumentit. Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty ja olet maksanut sen, lähetämme sinulle sähköpostitse virallisen sertifikaattisi. Tarkistamme hakemukset kerran kuussa.

Haapalahdenkatu 1, 00300 Helsinki

09 436 2556

mail@lti.fi

Rekisteröidy Muksuoppi ohjaajaksi

"*" näyttää pakolliset kentät

Vaihe 1 / 4