Lyhytterapeuttinen hypnoosi koulutus

Milton H. Ericksonin jäljillä – Lyhytterapeuttinen hypnoosi koulutus 9.–10.6.2023

Oletko kiinnostunut syventämään osaamistasi asiakastyössä menemällä lyhytterapian alkulähteille? Haluatko tutustua helppoon ja asiakaslähtöiseen hypnoosisovellukseen?

Tämä koulutus perustuu australialaisen lääkärin, Robert McNeillyn hypnoosisovellukselle, jonka hän kehitti oltuaan legendaarisen Milton H. Ericksonin oppilaana. Sovellus on helppo oppia ja käyttää ja se on turvallinen sekä asiakaslähtöinen, kunnioittava tapa työskennellä. Käyttösovelluksia ovat esimerkiksi masennuksesta, ahdistuksesta, jännittämisestä, traumaattisista kokemuksista ja parisuhdeongelmista kärsivät asiakkaat. Varsin hyödylliseksi se on osoittautunut, kun ihmisellä on tehtävänä jokin suuri päätös elämässään. Koska koulutuksessa tehdään pariharjoituksia, otetaan mukaan parillinen määrä opiskelijoita.

Tämä kahden päivän intensiivikoulutus sisältää tiiviin teoriaosuuden ja paljon käytännön harjoituksia pareittain. Päivien jälkeen sinulla on uusi työkalu asiakastyöhön.

 

Rob McNeilly kertoo, mitä on ericksonilainen hypnoosi

Koulutuksen tavoitteet:

  • Opit havainnoimaan arkielämän transsia
  • Opit helpon ja turvallisen tavan ohjata asiakasta voimavarojensa äärelle
  • Löydät uuden näkökulman hypnoosin määrittelemiselle
  • Pystyt soveltamaan oppimaasi asiakastyöhösi heti koulutuksen jälkeen
  • Työkalupakkisi terapeuttisen työn tekijänä vahvistuu ja laajenee

Kohderyhmä:
Koulutukseen osallistuvilta edellytetään vähintään yhden vuoden yhtäjaksoisia opintoja ratkaisukeskeisistä työskentelytavoista ja terapian tai valmennuksen tekemisestä.

Aika:
9.–10.6.2023, klo 9.00–16.00

Paikka:
Lyhytterapiainstituutin toimitilat, Haapalahdenkatu 1, Helsinki

Hinta:
380 € (hinta sisältää ALV 24 %).
Hinta sisältää koulutuksessa jaettavan materiaalin, tiivistelmän Robert McNeillyn kirjasta An Easy Guide to Easy Hypnosis ja iltapäiväkahvit.

Kouluttaja:
Dan Lundberg, työnohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti (VET)

Ilmoittautuminen:
Koulutukseen ilmoittaudutaan verkkokaupassamme alla olevan linkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.6.2023. Koulutukseen mahtuu yhteensä 20 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Koulutusmaksu ei ole palautuskelpoinen. Koulutukseen osallistumisen voi kuitenkin peruuttaa sairastumistilanteessa. Tällöin koulutusmaksun palautuksen saamiseksi osallistujan on toimitettava lääkärintodistus Lyhytterapiainstituuttiin.