Lyhytterapeuttinen hypnoosi koulutus

Milton H. Ericksonin jäljillä – Lyhytterapeuttinen hypnoosi koulutus

Oletko kiinnostunut syventämään osaamistasi asiakastyössä menemällä lyhytterapian alkulähteille? Haluatko tutustua helppoon ja asiakaslähtöiseen hypnoosisovellukseen?

Tämä koulutus perustuu australialaisen lääkärin, Robert McNeillyn hypnoosisovellukselle, jonka hän kehitti oltuaan legendaarisen Milton H. Ericksonin oppilaana. Sovellus on helppo oppia ja käyttää ja se on turvallinen sekä asiakaslähtöinen, kunnioittava tapa työskennellä. Käyttösovelluksia ovat esimerkiksi masennuksesta, ahdistuksesta, jännittämisestä, traumaattisista kokemuksista ja parisuhdeongelmista kärsivät asiakkaat. Varsin hyödylliseksi se on osoittautunut, kun ihmisellä on tehtävänä jokin suuri päätös elämässään. Koska koulutuksessa tehdään pariharjoituksia, otetaan mukaan parillinen määrä opiskelijoita.

Tämä kahden päivän intensiivikoulutus sisältää tiiviin teoriaosuuden ja paljon käytännön harjoituksia pareittain. Päivien jälkeen sinulla on uusi työkalu asiakastyöhön.

 

Rob McNeilly kertoo, mitä on ericksonilainen hypnoosi
Koulutuksen tavoitteet:
  • Opit havainnoimaan arkielämän transsia
  • Opit helpon ja turvallisen tavan ohjata asiakasta voimavarojensa äärelle
  • Löydät uuden näkökulman hypnoosin määrittelemiselle
  • Pystyt soveltamaan oppimaasi asiakastyöhösi heti koulutuksen jälkeen
  • Työkalupakkisi terapeuttisen työn tekijänä vahvistuu ja laajenee

Kohderyhmä:
Koulutukseen osallistuvilta edellytetään vähintään yhden vuoden yhtäjaksoisia opintoja ratkaisukeskeisistä työskentelytavoista ja terapian tai valmennuksen tekemisestä.

Aika:
Seuraava koulutus järjestetään kevätkaudella 2023.

Paikka:
Lyhytterapiainstituutin toimitilat, Haapalahdenkatu 1A, Helsinki

Hinta:
380 € (hinta sisältää ALV 24 %).
Hinta sisältää koulutuksessa jaettavan materiaalin, tiivistelmän Robert McNeillyn kirjasta An Easy Guide to Easy Hypnosis ja iltapäiväkahvit.

Kouluttaja:
Dan Lundberg, työnohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti (VET)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa keväällä 2023. Ilmoittautumislomake avataan tälle sivulle.

Peruutusehdot:
Ennen viimeistä ilmoittautumispäivää tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme toimistokuluina 30,00 €. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi veloituksetta vaihtaa.