Seuraavan kysymyksen kysyminen 12.-13.10.2023

Asking the Next Question – Seuraavan kysymyksen kysyminen

Chris Iveson kertoo: Kysymysten tärkeyden minulle opetti asiakkaani Rosa, teini-ikäinen tyttö, jonka odotettiin kuolevan nukkuessaan tulevana yönä. Hän ei kuollut, ja tulen aina olemaan hänelle kiitollinen oppitunnista. Monta vuotta myöhemmin erään toisen elämää muuttavan istunnon päätteeksi silloinen asiakkaani sanoi: ”Eikö edistymiseni johdu kysymyksistä?”. Vastasin, että todennäköisemmin kyse oli vastauksista, mihin hän totesi: ”Tiedän, mutta en olisi koskaan antanut niitä vastauksia ilman kysymyksiä!”. Nämä asiakkaat todella opettivat minulle hyvien kysymysten merkityksen terapeuttisessa muutosprosessissa.

Kuva Seuraavan kysymyksen kysyminen -seminaarin kouluttajasta

Tässä kaksipäiväisessä seminaarissa uppoudumme tähän kysymys-vastaus-prosessiin. Tarkastelemme kysymysten suhdetta vastauksiin myönteisen muutosprosessin aikaansaamisen kannalta. Pohdimme myös, miten kuunnella ja kuulla kaikki, mitä asiakas kertoo, ja valita sen pohjalta seuraava kysymys. Videoiden, demonstraatioiden ja harjoittelun avulla kehitämme taitojamme ja teemme tapaamisista asiakkaiden kanssa yksinkertaisempia, vaikuttavampia ja miellyttävämpiä.

Luodaan myös katsaus siihen, miten ratkaisukeskeinen työskentelyote on kehittynyt BRIEF:in vuosieni aikana ja mihin suuntaan ollaan seuraavaksi menossa.

Kouluttajasta

Chris Iveson on kansainvälisesti tunnettu ratkaisukeskeisen työskentelytavan kouluttaja. Vuosien varrella hän on työskennellyt erityisesti riskilasten, aikuisten mielenterveyden, vanhusten ja nuorten parissa. Vuodesta 1995 lähtien hän on työskennellyt yksinomaan Lontoon BRIEF:ssä, jonka hän perusti Evan Georgen ja Harvey Ratnerin kanssa vuonna 1989. Iveson on kirjoittanut viisi kirjaa, joista suomen kielelle on käännetty Brief Coaching – Ratkaisukeskeinen lähestymistapa (engl. Brief Coaching: a Solution Focused Approach).

Koulutuksen toteutus

Tämä kaksipäiväinen koulutus toteutetaan läsnäopetuksena. Koulutuskieli on englanti. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin koulutusta edeltävällä viikolla koulutuskutsu.

Ajankohta: 12.-13.10.2023, klo 9.00-15.45.

Paikka: Karjatalo, Käpylänkuja 1, Helsinki

Hinta: 200,00 € (hinta sisältää ALV:n 24 %). Laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu seminaariin alla olevalla lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.10.2023.

Peruutusehdot:
Ennen viimeistä ilmoittautumispäivää tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme toimistokuluina 30,00 €. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Haapalahdenkatu 1, 00300 Helsinki

09 436 2556

mail@lti.fi

Ilmoittautumislomake – Seuraavan kysymyksen kysyminen

"*" näyttää pakolliset kentät

Vaihe 1 / 3